Acupunctuurpraktijk Ada Steenwinkel
Wat is acupunctuur
Indicaties
Electro acupunctuur
Schedel acupunctuur
Oor acupunctuur
Dry needling
Cuppen
Moxa
Overactieve blaas
overgang
Informatie
TCG
Yin en Yang
Specialisatie
Tai-chi
Informatie
Praktijk info
Behandeling
Route
Ada Steenwinkel
Informatie
Tarieven
Informatie
Vitamine B12
Dr. Tan
Weblinks

Acupunctuurpraktijk Láo Gõng

praktijk van Ada Steenwinkel

Effectief pijn behandelen met de balans methode van Dr. Tan


In onze huidige maatschappij lijden steeds meer mensen aan pijn en als acupuncturist heb ik regelmatig mensen in mijn praktijk met uiteenlopende pijnklachten aan gewrichten, botten, spieren, organen, enz.

De laatste bijscholing die ik heb gedaan in april 2018 ging over de balans methode van Dr. Tan. Een bijzonder effectieve methode voor het verhelpen van tal van pijn klachten. Enkele minuten na het plaatsen van de naalden voelt men de pijn al verminderen. Het is heel verrassend om zo een voelbaar resultaat te ervaren.

Bij deze methode wordt u gevraagd om aan te wijzen waar de pijn zich bevindt. Vervolgens wordt bepaald welke meridiaan door dat gebied loopt. Aan de hand daarvan wordt een keuze gemaakt met welke meridiaan het probleem behandeld wordt. In de meeste gevallen wordt daarbij de naald geplaatst op een meridiaan aan de tegenoverliggende kant van het lichaam. Heeft u bijvoorbeeld pijn in de linkerschouder dan wordt er een naald geplaatst in uw rechterenkel. Na de eerste behandelingen zal in de regel de pijn deels terugkeren, maar steeds in geringere mate en na een langere tijdsduur.

Ik ben erg enthousiast over deze methode van pijn behandelen. In de ruim 20 jaar dat ik acupuncturist ben en heel veel bij en nascholingen heb gedaan op het gebied van pijnbestrijding vind ik dat deze behandeling in relatief korte tijd een enorme pijnreductie geeft, mits de juiste punten geprikt worden.


De introductie van Dr. Tan en live demonstratie wordt in het volgende filmpje getoond.

Klik hier om het filmpje van Dr. Tan te bekijken.
  

Privacybeleid    -    © Praktijk Acupunctuur Ada Steenwinkel 2000 - 2024   -    Disclaimer